Schoenmakerij

Erkend specialist

De garantie voor kwaliteit & vakmanschap!

Het Schoenmakers Gilde

Het Schoenmakers Gilde is ’n organisatie van en voor schoenmakers. Wellicht vraagt u zich af of een Schoenmakers Gilde nog wel van deze tijd is. Juist in deze tijd kiest de consument voor vertrouwen, vakmanschap en kwaliteit. Voor ons is dat vanzelfsprekend, wij behoren dan ook tot het Schoenmakers Gilde en garanderen kwaliteit en vakmanschap!

Het bestuur van het Gilde bestaat uit vertegenwoordigers van schoenmakers, toeleveranciers van de schoenmakers, schoenwinkeliers en schoenfabrikanten.

De Gilde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Inmiddels zijn meer dan 300 schoenmakers in Nederland gekwalificeerd en mogen exclusief gebruik maken van de originele materialen van : Van Lier en Van Bommel.

Voor u als consument heeft het zin om kwaliteitsschoenen te kopen. U bent immers verzekerd van een deskundige reparatie. Bovendien is het herstellen van uw schoenen of laarzen milieuvriendelijk omdat uw schoenen langer mee gaan.

Een Gilde schoenmaker wordt regelmatig herkeurd en wordt door de stichting op de hoogte gehouden over uiteenlopende onderwerpen. Daar in steeds als uitgangspunt het hooghouden van de kwaliteit bij schoenreparaties.

ONZE KENNIS GAAT VERDER

Scheefgelopen schoenen?

Laat deze dan weer direct herstellen, zo voorkomt u rugklachten! Tevens kunnen wij uw schoenen aanpassen door de schoen te verhogen of te verlagen, bijvoorbeeld wanneer u een beenlengte verschil heeft.

Het is erg belangrijk dit tijdig te laten corrigeren om klachten aan uw rug, voet of been te voorkomen dan wel te verhelpen! Ook wanneer uw schoenen of laarzen knellen kunnen wij dit eenvoudig verhelpen door ze licht op te rekken. Ook kunnen wij de schachten van uw laarzen innemen zodat deze weer perfect passen rondom uw onderbeen.

Laat het stiksel van uw lederwaren los?

Deskundig en professioneel hersteld! Laat het stiksel van uw schoen, riem, portemonnee, tas of rugzak los of is deze ingescheurd? Bij ons kunt u terecht voor het stikken of herstellen van bijna alle soorten materialen.

Tevens vervangen of herstellen wij uw ritsen.  Of het nu gaat om schoenen of laarzen, tassen, jassen of broeken, wij repareren deze met zorg voor u!

Alle schoenen of laarzen verlaten onze winkel pas na een grondige onderhoudsbeurt en uw herstelde schoenen of laarzen zien er weer als nieuw uit. Dat kunnen wij u garanderen!

 

EEN GOEDE VERZORGING IS HET HALVE WERK!

Onderhoudsproducten

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan onderhoud- en verzorgingsproducten voor verschillende type materialen zoals gladleer, suède, lak, nubuck. Denk hierbij aan schoenpoets, borstels, verf, diverse spray’s en impregneer producten.

Onze kwaliteitsmerken zijn onder andere MARLA en RAPIDE. Natuurlijk hebben wij ook schoenspanners en schoenlepels. Verzorg uw lederwaren goed!