Sleutelspecialist

Voor alle soorten sleutels!

Landelijk erkend specialist

Autosleutels & sleutels

Naast het dupliceren van bijna alle soorten huissleutels, heeft Schoenmakerij en sleutelspecialist De Klein in Mill zich gespecialiseerd in het dupliceren van autosleutels met transponderchip (sleutels met een startonderbreker) en het programmeren / inleren van afstandsbedieningen. Veel automerken hebben vanaf bouwjaar ‘95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging tegen diefstal! Dit laatste blijkt overigens een succes: autodiefstallen zijn landelijk gedaald, mede dankzij dit systeem.

Wij werken met geavanceerde apparatuur die de huidige code van uw sleutel kan uitlezen en kan kopiëren naar uw nieuwe sleutel. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de insnijdingen van uw sleutel overzetten. Een transponder stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto. In tegenstelling tot wat vele mensen denken bent u hierdoor niet gebonden aan uw merkdealer om een sleutel bij te laten maken.

Henk en Mark De Klein | Sleutelspecialisten

AUTOSLEUTEL SERVICE MILL

BEHUIZING

Wanneer uw behuizing van de autosleutel is beschadigd of aan vervanging toe is kunt u ook bij ons terecht ongeacht het merk en model.

REPARATIE

Is uw sleutel afgebroken of reageert de auto niet meer op uw bestaande sleutel? Geen probleem! Kom langs en wij repareren uw bestaande sleutel.

AFSTANDSBEDIENING

Werkt uw afstandsbediening niet meer of wilt u een sleutel met afstandsbediening laten maken? Ook dan bent u welkom.

PROGRAMMEREN

Wij kunnen van bijna alle merken de sleutels inleren. Ook kunnen we andere sleutels uitschakelen als u deze bijvoorbeeld bent verloren.

Wat is een transpondersleutel? 

Transpondersleutel

Dit is een sleutel waar een chip in gemonteerd is. Deze chip geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart. Een transpondersleutel bevat elektronica welke in de kop van de sleutel zit met hierin een reeks opgeslagen goed beveiligde cijfers.

In het motormanagement van de auto zit ook een transpondercode. Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten. Blijken beide codes niet met elkaar overeen te komen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan, omdat o.a. de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

WIJ DUPLICEREN 99% VAN ALLE SOORTEN SLEUTELS

Dupliceren

Dit kan afhankelijk zijn van het automerk, het type, bouwjaar en het soort (generatie) transponder dat zich in de autosleutel bevindt. Wilt u weten of uw autosleutel te dupliceren is, dan mag u altijd vrijblijvend langs komen in onze winkel of telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

U hoeft geen afspraak te maken voor het dupliceren van sleutels, wij dupliceren terwijl u wacht!