Het Schoenmakers Gilde

Het Schoenmakers Gilde keurt op vrijwillige basis schoenmakers. Wellicht vraagt u zich af of een Schoenmakers Gilde nog wel van deze tijd is. Juist in deze tijd kiest de consument voor vertrouwen, vakmanschap en kwaliteit. Voor ons is dat vanzelfsprekend, wij behoren dan ook tot het Gilde van Schoenmakers en garanderen kwaliteit en vakmanschap!

Het bestuur van het Gilde bestaat uit vertegenwoordigers van schoenmakers, toeleveranciers van de schoenmakers, schoenwinkeliers en schoenfabrikanten.

logo-schoenmakersgilde

De Gilde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Inmiddels zijn meer dan 300 schoenmakers in Nederland goedgekeurd.

Voor u als consument heeft het inderdaad zin om kwaliteitsschoenen te kopen. U bent immers verzekerd van een deskundige reparatie. Bovendien is het herstellen van uw schoenen of laarzen milieuvriendelijk omdat uw schoenen langer mee gaan.

Een Gilde schoenmaker wordt regelmatig herkeurd en wordt door de stichting op de hoogte gehouden over uiteenlopende onderwerpen met steeds als uitgangspunt het hooghouden van de kwaliteit bij schoenreparaties.

 

Ga terug

gilde merken